Стопкадър и видео Нова Тв, vbox7.comЦирковете в парламента нямат край.Напрежение и

...
Стопкадър и видео Нова Тв, vbox7.comЦирковете в парламента нямат край.Напрежение и
Коментари Харесай

Партиите в коалицията влязоха в остър спор заради АПИ

Стопкадър и видео Нова Тв, vbox7.com

Цирковете в Народното събрание нямат край.

Напрежение и кавги в Народното събрание. Партиите в обединението влязоха в изострен спор би трябвало ли да разрешат на Агенция " Пътна инфраструктура " да заплаща суми по договорите за поддръжка и ремонт на пътища. 

Скандалът сред партиите в обединението се разпали от това дали плана на решение за АПИ би трябвало да се преглежда без да има отчет от бюджетната комисия. 

“Тази процедура да се включва авансово с вярата, че ще има отчети е рискована ”, сподели ръководителят на Народно събрание Никола Минчев.

Виждайки риск, още първоначално районният министър изиска думата.

“Очакванията на хората пътищата да се подобрят още тази година е сложено на картата. Помислете и за ежедневното отчаяние, което ще изпита всеки българин към актуалното ръководство, когато пътува с автомобила си по птищата на България ”, сподели от парламентарната естрада Гроздан Караджов, министър на районното развиване и благоустройството. 

И на повърхността излезе нов разкол в четворното ръководство, написа nova.bg. 

“Вчера господин председателю, Комисията по бюджет и финанси беше неодобрена. Много апелирам, ръководителят на Народно събрание, по този начин както и другите народни представители се изрекоха преди мен, да постановат санкции ”, сподели Любомир Каримански от Има Такъв Народ.

АПИ започва социална поръчка за мантинели

" Това решение поражда голям брой юридически въпроси. На първо място - би трябвало ли с решение на Народно събрание да се провиснал тези средства или това е напълно в прерогативите на Министерски съвет ”, попита Милен Матеев от Политическа партия. 

. “Изпадате в тежката шизофрения да сте предложили нещо и да отказвате да го гласувате ”, съобщи Тошко Йорданов от Има Такъв Народ. 

От Българска социалистическа партия пробваха да успокоят напрежението с 30-минутна отмора. 

И след 45 минути беседи сред ръководещото болшинство пристигна решението - точката ще се прегледа в утрешното съвещание на Народното събрание.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР